Výroční zpráva Mazars 2020/2021

V souvislosti se současnou realitou světa, který se začíná vzpamatovávat z pandemie, hlasy volající po udržitelnější budoucnosti nikdy nebyly silnější. Firmy čelí zvýšenému tlaku, aby rostly zodpovědněji a udržitelněji, a společnost Mazars zůstává více než kdy dříve odhodlána na tuto výzvu reagovat.

Rok 2021 byl pro Mazars vynikajícím rokem, pokud jde o naši obchodní a finanční výkonnost, odrážející sílu, rovnováhu a udržitelnost našeho integrovaného obchodního modelu a dlouhodobé strategie investovat do klíčových, vysoce kvalitních auditních, daňových a poradenských služeb, které pomáhají našim klientům a naší firmě růst sebevědomě a zodpovědně.

Cílevědomý růst

Kromě financí se odpovědnost a udržitelnost staly důležitými základy obchodní výkonnosti a jsou zásadní pro budování důvěry a důvěry v trhy, společnosti a veřejné instituce. Mazars se vždy řídil svými základními principy: jednat zodpovědně, ve veřejném zájmu a pro budoucí generace. Bereme tento závazek vážně, proměňujeme slova v činy a investujeme tam, kde je to důležité pro naše zaměstnance klienty a společnost.

Zjistěte více o naší strategii, roli, kterou hrajeme při vytváření ekonomických základů nového růstu a závazků důvěry, a o tom, jak Mazars cílevědomě roste ZDE.

Vynikající obchodní a finanční výsledky v roce 2020/21

Společnost Mazars vykázala ve svém finančním roce 2020/2021 (1. září 2020 – 31. srpna 2021) tržby  ve výši 2,1 miliardy EUR, což představuje 12,3% růst (bez vlivu Forexu -1,6 %) ve srovnání s předchozím finančním rokem. Kromě finanční výkonnosti tato čísla odrážejí silnou pozici Mazars a vyváženou strategii odpovědného růstu, přičemž ESG je nezbytnou součástí vize a závazku Mazars pro dlouhodobý růst.

Pro více podrobností si přečtěte naši tiskovou zprávu a finanční výkazy z roku 2020/21 ZDE.

Mazars v oblasti udržitelnosti a společenské odpovědnosti

Rok 2021 byl pro Mazars významným rokem, pokud jde o progresivní vývoj v oblasti CSR a udržitelnosti. Naše zpráva o udržitelnosti, publikovaná již třetí rok po sobě, znovu potvrzuje náš závazek budovat základy spravedlivého a prosperujícího světa. Zaměřili jsme se na posílení naší strategie a doladění našich akčních plánů, spoléhali jsme na cenná data, která nám pomohla pochopit, kde jsme, určit, kde chceme být, a změnu, kterou chceme vytvořit. Hodně jsme se toho naučili a využijeme toho, abychom pokračovali v našem úsilí pozitivně přispívat k systémové změně fungování naší společnosti, jak podniknout kroky k čisté nule a jak se chovat jako skutečný činitel změny pro budoucí generace.

Přečtěte si více o našem závazku k udržitelnosti v naší zprávě ZDE.

Zpráva o transparentnosti skupiny 2020/2021

Zpráva o transparentnosti skupiny Mazars 2020/2021 se snaží ukázat náš důležitý závazek v oblastech: transparentnosti, odpovědnosti a integritě. Společně jsme Mazars posunuli na další úroveň a stali se skutečně globální skupinou se skutečně nezávislým a integrovaným modelem. Když uzavíráme kapitolu o našem strategickém plánu Next20 a posouváme se vpřed s naším strategickým programem One24, je naším cílem jasně ukotvit Mazars jako jednu z předních mezinárodních auditorských, daňových a poradenských firem s dlouhodobou perspektivou a vůlí trvat na našich hodnotách, naše oddaností k obecnému zájmu a na našem udržitelném modelu.

Chcete-li se dozvědět více o našich závazcích a strategii, přečtěte si naši zprávu o transparentnosti skupiny Mazars 2020/2021 ZDE.

Documents

Annual report 2021