Outsourcing v Mazars povedou Jana Boštíková a Vendula Pešková

Praha, 31. 10. 2023 - Mezinárodní auditorská, daňová a poradenská společnost Mazars má nově v České republice dvě vedoucí partnerky oddělení Outsourcingu. Jana Boštíková působí ve vedení společnosti již od roku 2017 a zodpovídá za mzdový outsourcing, HR a ESG služby. Nově je do vedení společnosti jmenována Vendula Pešková, která povede sekci služeb v oblasti účetního outsourcingu. Vendula Pešková nahrazuje dosavadního vedoucího partnera oddělení Nicolase Candyho, který od prosince 2023 bude pokračovat v Mazars v jiné roli, jež bude brzy oznámena.

Jana Boštíková pracuje v Mazars od roku 2005 a posledních šest let působí na pozici partnerky společnosti. Věnuje se outsourcingu mzdových služeb, zejména mezinárodním projektům v oblasti personální agendy, mezd a HR controllingu. Řídí skupinu mzdových odborníků Mazars v CEE regionu a je součástí pracovní skupiny Mazars Global Payroll. Od loňské sezóny také nově zodpovídá za ESG sekci služeb. Během své profesní dráhy sbírala zkušenosti v oblasti poradenství, auditu, HR a finančního účetnictví. Je absolventkou VŠE v Praze. Hovoří česky a anglicky.

Vendula Pešková pracuje v Mazars od roku 2000, přičemž posledních pět let na pozici partnerky společnosti. Zaměřuje se především na outsourcing účetních služeb a účetní poradenství, včetně implementace účetních systémů. Díky dřívějšímu působení v oblasti auditu, má také praktické znalosti s fungováním lokálních a mezinárodních účetních standardů z auditorského pohledu. Vendula Pešková je členkou Komory certifikovaných účetních (úroveň účetní expert), členem výboru Komory certifikovaných účetních. Je držitelkou prestižního Diplomu z Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (DipIFR). Vystudovala VŠE v Praze. Hovoří česky, anglicky a francouzsky.

V oddělení Outsourcingu pracuje v současnosti více než 100 účetních a mzdových odborníků, jejichž služeb využívá na 400 klientů různých oborů a velikostí, od malých a středních firem až po velké nadnárodní společnosti.

Chcete se dozvědět víc?

Document

Tisková_​zpráva_​Outsourcing v Mazars povedou Jana Boštíková a Vendula Pešková _​10_​31_​2023