Obrat Mazars ve výši 1,9 miliardy eur, 8.2.2021

8. února 2021, Paříž: Společnost Mazars, mezinárodní auditorská, daňová a poradenská společnost, oznámila ve svém finančním roce 2019/2020 (1. září 2019 - 31. srpna 2020) výnosy ve výši 1,9 miliardy EUR, což představuje nárůst o 7,8% (bez dopadu na forex -0,3%) ve srovnání s předchozím rozpočtovým rokem. Nárůst příjmů z poplatků zahrnuje silný organický růst (5,9%), který je doplněn pozitivním vnějším růstem (1,8%).

• Celosvětový obrat se v letech 2019/20 zvýšil o 7,8% na 1,9 miliardy EUR
• Výhled do další čtyřleté strategie s obnovenou a různorodou správou
• Znovu potvrzující význam formování transformace auditorské profese

Hervé Hélias, generální ředitel a předseda představenstva společnosti Mazars Group, komentuje finanční výsledky firmy: „Pro zaměstnance, podniky a společnost je rok 2020 rokem jako dosud žádný jiný. Uprostřed globální pandemie, s naším zaměřením na udržení bezpečnosti našich lidí a pokračování v poskytování vysoce kvalitních služeb našim klientům, společnost Mazars prokázala pozoruhodnou odolnost, když dosáhla 7,8% růstu. Pozoruhodné úsilí našich lidí ve snaze poskytovat našim klientům vysoce kvalitní služby a plnit jejich zadání nám umožnilo skvěle zvládnout rok 2020.“

Více v přiložené tiskové zprávě.

Kontakty:

Lorraine Hackett, Brand and Communications Director, Mazars