Mazars spouští novou internetovou televizi: The Next CFO, která nahlíží do budoucnosti oblasti korporátních financí

The Next CFO představuje divákům vhled do budoucnosti oboru korporátních financí. Jako první svého druhu, tato internetová televize slouží jako svěží a moderní platforma pro CFO z velkých mezinárodních společností, ke sdílení jejich vizí ohledně tohoto rychle se měnícího oboru.

NAVŠTÍVIT THE NEXT CFO WEB TV

Mazars spouští první internetovou televizi pro CFO, tvořenou CFO. Jádrem zveřejňovaných příběhů není značka Mazars nebo její služby, ale její zákazníci. Sedm původních programů vytváří skrze upřímné zpovědi a debaty s klíčovými hráči oboru portrét finančního ředitele zítřka. Toto nové médium přichází v čase významných změn jak společností, tak jejich obchodních modelů.

Do roku 2020, skoro 40 % účetních transakcí bude moct být zpracováno automatizovaně, což může kompletně převrátit tradiční fungování finančního odvětví. První episody programů The Next CFO představují hlavní témata těchto velkých změn: změna vedení, technologický převrat, potřeba nováčků s neobvyklými profily, důležitost neustálého vzdělávání, mezinárodní komunikace a hlubší interakce s dalšími korporátními funkcemi.

Mazars , díky své přítomnosti v 86 zemích a reputaci důvěryhodného partnera CFO, je v dobré pozici ke sledování a předvídání nadcházejícího vývoje v profesi finančnictví. Tento vývoj je technický, strategický, komplexní a neodmyslitelný. Hlavním cílem většiny kanálů internetových televizí je propagace jejich sponzorů. Myslíme si, že k udržení naší pozice významného vyzyvatele v oblasti auditu, je užitečnější vytvořit jedinečný prostor k otevřeným vyjádřením a upřímným rozhovorům. Snad The Next CFO vytvoří jedinečný a aktuální příspěvek do diskuze o budoucnosti CFO“, vysvětluje Laurent Choain, Chief People & Communication Officer v Mazars.

Za scénou The Next CFO

Platforma ke streamování videa pro finanční decision-makery je k dispozici na www.thenextcfo.tv. V současnosti nabízí sedm původních programů v angličtině, a zde budou také pravidelně zveřejňovány další episody.

• CFO vs CXO – vnitřní procesy C-suite jak je neznáte. CFO a další významní vedoucí činitelé vysvětlují, jak vytvořit přínosné vztahy.
  • How do you spend it? - Jak CFO tráví svůj čas, do čeho vkládají svou energii, peníze a na co zaměřují svou mentální kapacitu? Každá epizoda představuje CFO s nadšením a vizí toho, co to znamená být The Next CFO.
  • Career Paths – CFO s pozoruhodným, emblematickým a nekonvenčním profilem jsou pod palbou rychle následujících otázek ohledně jejich kariérních rad.
  • FinQuake – Které technologie zatřesou financemi? FinQuake nahlíží pod pokličku toho jak CFO dokáží odolat tlaku.
  • The Professor – Videa ve stylu MOOC (Massive Open Online Course), profesoři z vyhlášených univerzit dešifrují poslední vývoj ve financích.
  • CFO, 10 years later – Bývalí CFO se upřímně ohlížejí za nejvíce formujícími zkušenostmi jejich kariéry.
  • Forensic Investigation – Rady expertů jak zneškodnit/zmírnit komplexní hrozby na úrovni velkých společností.

Rozmanitost řečníků, mezinárodní dosah a inovativní přístup dělají The Next CFO opravdu jedinečným médiem, které je vytvořeno jako platforma pro diskuzi, úvahy a vzdělávání jak současných, tak budoucích CFO.