Mazars zrychluje svůj růst a posiluje svojí pozici v Německu

Firma Roever Broenner Susat se spojila s Mazars na základě mezinárodního integrovaného partnerství. Jako součást celosvětové strategie růstu, Mazars neustále hledá nové talenty z firem, které sdílejí podobné hodnoty a jsou na špičkové úrovni v poskytování služeb.

V Německu, způsobí tato strategická fúze, že se Mazars dostane do TOP 10 největších poradenských firem. Nová entita přinese 1 000 zaměstnanců, z toho 68 nových partnerů, rozdělených do 12 kanceláří po celém Německu. Klienti tak budou moci těžit z komplexních služeb v oblasti auditu, daní, účetnictví a outsourcingu, finančního a právního poradenství.

Současně působící v 73 zemích, Mazars zdvojnásobil svůj obrat v posledních 10 letech na 1,2 miliardy Euro v roce 2015, za pomoci více než 15 000 zaměstnanců z celého světa. Mazars v Německu teď bude přispívat k tvorbě obratu téměř 10%.

Christoph Regierer a Gregor Kunz, partneři Roever Broenner Susat, se stanou součástí výkonné rady Mazars.

Philippe Castagnac, Mazars’ Group CEO a Chairman of the Executive Board zdůrazňuje, že: „Evropská reforma auditu otevírá Mazars nové dveře, bona fide mezinárodní partnerství s evropskými kořeny. Spojení Roever Broenner Susat s naší firmou posílí naši pozici v srdci evropské ekonomiky. Je to chytrý krok.“

„S Mazars sdílíme kulturu, která je náročná, ale zároveň nezávislá. Naše možnosti se velmi dobře doplňují a tato fúze poskytne našim klientům kvalitní a mezinárodně orientované služby,“ zdůrazňuje Gregor Kunz, Dr. Christoph Regierer a Dr. Jost Wiechmann, na straně Roever Broenner Susat.

Fúze podléhá schválení německých orgánů pro hospodářskou soutěž.